social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

اطلاعیه و فراخوان

بيشتر

شنبه1402/10/23

07:33:3

48

اعلام زمان اجرای آگهی فرآورده غذایی سس مایونزو سس های سرد و فرآورده حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات

 به استحضار می‌رساند، آخرین تغییرات استاندارد اجباری ملی ایران به شماره 2454 با عنوان (مایونز و سس های سرد - ویژگی ها و روش های آزمون) و استاندارد اجباری ملی ایران به شماره 2880 با عنوان «فرآورده حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات - ویژگی‌ها و روش‌های آزمون» که در کمیته ملی مربوطه به تصویب رسیده است به شرح جدول ذیل جهت بهره برداری ایفاد می‌گردد. لازم به توضیح است اطلاعات آخرین وضعیت و زمان اجرای اصلاحیه استانداردها در لینک آگهی های اعلام اجرای اجباری و تشویقی در پورتال سازمان ملی استاندارد ایران https://www.inso.gov.ir/portal/home/?928493 (صفحه اصلی - خدمات ما برای مخاطبان- تولید کنندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات لینک آگهی های اعلام اجرای اجباری و تشویقی) نیز جهت اطلاع به واحدهای تولیدی و آزمایشگاه همکار ثبت گردیده است.
 
ردیف عنوان استاندارد شماره استاندارد نوع اجرای استاندارد موضوع استاندارد تاریخ اجرا
1 مایونز و سس های سرد ویژگی ها و روش های آزمون 2454 اجباری تجدید نظر سوم 1402/12/21
2 فرآورده حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات ویژگی ها و روش های آزمون 2880 اجباری اصلاحیه اول بلافاصله بعد از چاپ استاندارد