ردیف |
عنوان استاندارد |
شماره ملی |
تاریخ اجرا |
1 |
شیر تبخیر شده – ویژگی ها و روش های آزمون |
6945 |
1401/04/17 |
2 |
شیر تغلیظ شده شیرین – ویژگی ها و روش های آزمون |
6944 |
1401/04/17 |
3 |
بلغور ذرت - ویژگی ها و روش های آزمون |
5656 |
1401/04/22 |
4 |
انواع روغن زیتون خوراکی - ویژگی ها و روش های آزمون |
1446 |
1401/04/24 |
5 |
کنسرو ماهی کلیکا در سس گوجه فرنگی - ویژگی ها و روش های آزمون |
3411 |
1401/04/24 |
6 |
اتیل الکل – ویژگی ها |
161 |
1401/05/18 |
7 |
پنیر امنتال - ویژگی ها و روش های آزمون |
13701 |
1401/05/19 |
8 |
شیر و فرآورده های آن – پودر پنیر - ویژگی ها و روش های آزمون |
5877 |
1401/05/19 |
9 |
کنسرو میگو در سس گوجه فرنگی - ویژگی ها و روش های آزمون |
5876 |
1401/05/21 |
10 |
پنیر کاممبرت - ویژگی ها و روش های آزمون |
12279 |
1401/05/25 |